לינגוויני עם רוטב רטטוי
לינגוויני עם רוטב רטטוי הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך בצל, שום, פלפל טחון טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), ו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש מתונה.
מוסיף את הבצל ופלפל פעמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את החצילים, קישואים, שום, מלח ופלפל שחור. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל, מכוסה, במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -10 דקות. מערבבים בחומץ.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות. שמור על 1/2 כוס מים בישול פסטה.
מסננים את הפסטה וזורקים עם הירקות, בזיליקום 1/2 כוס, ואם הפסטה נראית יבשה מדי, חלק ממי בישול הפסטה השמורים.
מגישים עם בזיליקום 2 כפות.
המלצת יין: החומציות המשולבת של עגבניות וחומץ קוראת ליין פריך וחומצי-אחד עם מספיק אדמה כדי להשלים את הירקות. שרדונה לא מוסווה מצפון-מזרח איטליה ממלא את החשבון.