לינגוויני עם שום וסויה
לינגוויני עם שום וסויה הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מרק ירקות, edamame, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, לינגוויני עם שום ושמן, ו שום לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מעל חום בינוני, לבשל את השום ב 2 כפות של שמן זית עד הזהב, על 5 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ואת האנשובי ומבשלים עד האנשובי הם מומסים, על 1 דקה.
הוסף את edamame ואת מרק. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל עד edamame הם במכרז ואת המרק מופחת בחצי, על 15 דקות.בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה; לנקז ולהוסיף למחבת. לזרוק על חום בינוני גבוה עד מצופה היטב, על 2 דקות.
הסר מהחום. מערבבים את הפטרוזיליה ואת שמן הזית הנותר.
מפזרים עם הגבינה,אם תרצה.