ליקר ביצים
ליקר ביצים זה צמחוני משקאות. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו בורבון, שמנת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. נסו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד להכות יחד את חלמונים ביצה 1/3 כוס סוכר עד החלמונים להבהיר בצבע והסוכר הוא מומס לחלוטין.
מוסיפים את החלב, שמנת, בורבון, רום ואגוז מוסקט ומערבבים לשלב.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל דוכן ופעימה לפסגות רכות. עם המיקסר עדיין פועל בהדרגה להוסיף את כף 1 של סוכר להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך התערובת. תירגע ותגיש.