ללא גלוטן יום שלישי: לחם סודה
המתכון ללא גלוטן יום שלישי: לחם סודה יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 772 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מסטיק קסאנטאן, סודה לשתיה, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-217 היו אומרים שהוא פגע במקום. נסו ללא גלוטן יום שלישי: לחם דלעת, ללא גלוטן יום שלישי: מאפינס לחם בננה טבעוני, ו לחם סודה אירי ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז. מחממים תנור ל 350°: פ לרסס מחבת springform 9 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל.
בקערת ערבוב בינונית, להקציף יחד קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, קורנפלור, עמילן תפוחי אדמה, זרעי קימל, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתייה, מסטיק xanthan. תניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד, שמנת יחד חמאה וסוכר מגורען על מהירות בינונית גבוהה עד צורות להדביק עבה, על 30 שניות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, עד אור ורך, על 1 דקה. עצור מערבל לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים. הפעל מערבל למהירות נמוכה.
לערבב עד incorporated, על 20 שניות.
מערבבים עד משולב היטב. חזור עם שנותר מרכיבים יבשים וחמאה. לאחר הוספת חלב חמאה, לערבב עד הבלילה עבה ורך, על 45 שניות.
להוסיף צימוקים, לערבב עד incorporated.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים לחם עד חום זהוב, כ -80 דקות. בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז הלחם צריך לצאת נקי.
אפשר ללחם להתקרר במחבת במשך 10 דקות. לחם Unmold ומניח על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לאחסן על הדלפק עד יומיים או להקפיא עד חודשיים.