ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות
ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות נטול גלוטן,, וטבעוני קינוח. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. 288 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר חום, צ'יפס שוקולד טבעוני ו/או אלרגן חינם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: עוגיות שוקולד צ'יפס לשניים (או אחד), עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ללא גלוטן הטובות ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מרכז מדפים תנור בעמדה אמצעית מחממים תנור ל 350°f. תבנית אפייה קו עם נייר קלף.
בקערה קטנה, לטאטא יחד פשתן הקרקע ומים חמים. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח דורה, קמח אורז חום, סודה לשתייה ומלח.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או קערה גדולה), קרם יחד קיצור וסוכרים במהירות גבוהה בינונית. קרם עד צורות להדביק עבה, על 30 שניות.
מוסיפים תערובת פשתן וניל. קרם עד התערובת היא קלה ורכה, על 45 שניות.
עצור מערבל לגרד למטה וצדדים של קערה.
מוסיפים מרכיבים יבשים. הפעל מערבל למהירות בינונית.
מערבבים עד צורות הבצק, כ -30 שניות. כבה את המיקסר והוסף שבבי שוקולד. הפעל מערבל למהירות נמוכה.
מערבבים עד שבבי משולבים, על 15 שניות.
טיפה בצק, על כף אחת כל אחד, על תבנית אפייה מוכנה, על שני סנטימטרים זה מזה.
אופים עד עוגיות זהובות חום ארומטי, על 14 דקות.
הסר מחבת מהתנור ולאפשר עוגיות להתקרר על מחבת במשך שתי דקות. באמצעות מרית מתכת, להעביר עוגיות מתלה חוט מגניב לחלוטין. לאחסן עוגיות במיכל אטום למשך עד ארבעה ימים.