מאוד ברי ג'לטין
אם יש לך אוכמניות, פטל, ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: רסק תפוחים-ברי עובש ג'לטין, ג'לי ג' לטין ברי קינוח, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור.
הוראות
לשטוף תותים, לטפוח יבש, גוף וחצי (אם הם גדולים).
הסר את כל הגבעולים של אוכמניות; לשטוף פירות יער יבש לטפוח. יש לשטוף אוכמניות יבש לטפוח. (אין לשטוף פטל.) לשים פירות יער בקערה גדולה. לזרוק בעדינות ולהעביר למחבת כיכר 8 על 4 אינץ ' (2 ליטר).
יוצקים 1/2 כוס מיץ בקערה קטנה.
מפזרים ג ' לטין על גבי ולתת לעמוד ולהתרכך במשך 5 דקות. בינתיים, יוצקים 1 1/2 כוסות מיץ לתוך קערה גדולה, חסין חום. מיקרוגל במשך 2 דקות בעוצמה מלאה, עד חם. מיקרוגל מרכך ג ' לטין בעוצמה מלאה במשך 30 שניות כדי להמיס אותו. מערבבים ג ' לטין לתוך מיץ חם. מערבבים הנותרים 2 כוסות מיץ בטמפרטורת החדר.
בהדרגה לשפוך 3 כוסות מיץ-תערובת ג ' לטין על פירות יער. צמרמורת חשפה במשך 30 דקות להגדיר.
טפטוף נשאר מיץ לתוך עובש (לכסות את כל פירות יער) וצינה לפחות 2 1/2 שעות, עד המשרד.
כדי unmold, מקום מחבת במים חמים במשך 10 שניות.
הסר מהמים; הפוך מגש מלבני על מחבת להעיף. ג ' לטין אמור להשתחרר. אם לא, תחזיר מחבת למים חמים. תספגי כל נוזל עם מגבת נייר.