קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

מאוד ברי ג'לטין

מאוד ברי ג'לטין
אם יש לך אוכמניות, פטל, ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: רסק תפוחים-ברי עובש ג'לטין, ג'לי ג' לטין ברי קינוח, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור.

הוראות

1
לשטוף תותים, לטפוח יבש, גוף וחצי (אם הם גדולים).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2
הסר את כל הגבעולים של אוכמניות; לשטוף פירות יער יבש לטפוח. יש לשטוף אוכמניות יבש לטפוח. (אין לשטוף פטל.) לשים פירות יער בקערה גדולה. לזרוק בעדינות ולהעביר למחבת כיכר 8 על 4 אינץ ' (2 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים 1/2 כוס מיץ בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מפזרים ג ' לטין על גבי ולתת לעמוד ולהתרכך במשך 5 דקות. בינתיים, יוצקים 1 1/2 כוסות מיץ לתוך קערה גדולה, חסין חום. מיקרוגל במשך 2 דקות בעוצמה מלאה, עד חם. מיקרוגל מרכך ג ' לטין בעוצמה מלאה במשך 30 שניות כדי להמיס אותו. מערבבים ג ' לטין לתוך מיץ חם. מערבבים הנותרים 2 כוסות מיץ בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בהדרגה לשפוך 3 כוסות מיץ-תערובת ג ' לטין על פירות יער. צמרמורת חשפה במשך 30 דקות להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
טפטוף נשאר מיץ לתוך עובש (לכסות את כל פירות יער) וצינה לפחות 2 1/2 שעות, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
7
כדי unmold, מקום מחבת במים חמים במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר מהמים; הפוך מגש מלבני על מחבת להעיף. ג ' לטין אמור להשתחרר. אם לא, תחזיר מחבת למים חמים. תספגי כל נוזל עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות