מאפינס פרג לימון
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך פרג, אבקת אפייה, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מאפינס לימון פרג, מאפינס פרג לימון, ו מאפינס פרג לימון.
הוראות
הכן תנור: התאם את מתלה התנור לחלק האמצעי התחתון של התנור. מחממים תנור ל 375 ° F.
מערבבים את החומרים יבשים:
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, פרג זרעים, ומלח ולהניח בצד.
הפוך את הבלילה: בקערת ערבוב גדולה, להכות את החמאה והסוכר יחד, להכות עד רכות (כ 2 דקות עם מיקסר חשמלי).
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, מכות עד משולב אחרי כל אחד. לנצח את גרידת הלימון.
חלופה הוספת תערובת קמח ויוגורט: לנצח שליש המרכיבים היבשים עד רק incorporated. לנצח בשליש מהיוגורט. הכה בשליש יותר של החומרים יבשים. לנצח בשליש השני של היוגורט. לנצח את שאר החומרים יבשים ולאחר מכן את היוגורט שנותר. שוב להיזהר לנצח עד רק incorporated. אל תכה יותר מדי.
להפיץ את הבלילה למחבת מאפין: השתמש במחבת מאפין 12-מאפין סטנדרטי. מעיל כל כוס מאפין בקלילות עם שמן זית או קצת חמאה מומסת באמצעות מברשת מאפה. להפיץ את הבצק מאפין באופן שווה בין הכוסות.
אופים ב 191° עד מאפינס הם חום זהוב, על 25 עד 30 דקות. תשתמש בבוחן כדי לוודא שהמרכז של המאפינס מוכן. הגדר מחבת מאפין על מתלה תיל להתקרר. לאחר 5 דקות, להסיר מאפינס מחבת.
הפוך זיגוג לימון: בעוד המאפינס הם קירור, בקערה, לטאטא יחד את אבקת סוכר ומיץ לימון עבור זיגוג.
הוסף עוד מיץ לימון במידת הצורך.
בעוד המאפינס הם עדיין קצת חמים, להשתמש במברשת מאפה כדי לצחצח את הזיגוג על כל מאפין. המאפינס יספגו חלק מהזיגוג, אז אתה מוסיף זיגוג יותר לכל מאפין אם אתה רוצה.