מאפינס שטרויזל תפוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו מאפינס שטרויזל של רסק תפוחים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 127 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן צמחי, חמאה, מים וקינמון טחון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 10%, וזה בלתי אפשרי. נסו מאפינס שטרויזל תפוחים, מאפינס רסק תפוחים עם תוספת שטרויזל קינמון, ו מאפינס שטרויזל שיבולת שועל תפוחים (מ Quaker.com) עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו תערובת עוגות, קמח, ביצים, מים ושמן. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות. מלא כוסות מאפינס מרופדות בנייר שליש מלא.
שלב את חומרי המילוי; הניחו 2 כפות במרכז כל כוס מאפינס. למעלה עם הבלילה שנותרה.
שלב את מרכיבי הציפוי עד לקבלת פירורים; מפזרים מעל הבלילה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 18-22 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.