קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ביסטרו עוף בצל צרפתי

ביסטרו עוף בצל צרפתי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ביסטרו עוף בצל צרפתי בבית. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 397 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, בצל, גבינה שוויצרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , וזה טוב. מרק בצל צרפתי בסגנון ביסטרו , סלט ביסטרו צרפתי עוף ותפוחי אדמה וסאב ביסטרו צרפתי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה, מבשלים ומערבבים בצל ב-1 כפית שמן על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות. מערבבים סוכר חום וחומץ; מבשלים 5-10 דקות יותר או עד לריכוך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוציאים ושומרים חם.
3
באותה מחבת משחימים עוף בשמן הנותר משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים מרק, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
העבר ל-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול; למעלה עם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מניחים פרוסת באגט מעל כל חזה עוף; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
בגטבגט
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות. לחשוף, לאפות 3-5 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור