מאפינס תירס
מאפינס תירס הוא לחם צמחוני לקטו אובו . תמורת 38 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 7 גרם חלבון , 18 גרם שומן ובסך הכל 397 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 20 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . גשו לסופר וקנו קמח, קמח תירס, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 37% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: מאפינס תירס מוקרם , מאפינס תירס עם תירס טרי ומאפינס תירס עם תירס טרי .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מרפדים 12 כוסות מאפינס בציפוי נייר. בקערה של מערבל חשמלי המצויד בחיבור למשוט, מערבבים את הקמח, הסוכר, קמח התירס, אבקת האפייה והמלח. בקערה נפרדת מערבבים את החלב, החמאה המומסת והביצים. עם המיקסר על המהירות הנמוכה ביותר, יוצקים את החומרים הרטובים לתוך היבשים ומערבבים עד שהם רק מתערבבים. זורקים את הבלילה לתוך ספינות הנייר, ממלאים כל אחד עד למעלה.
אופים 30 דקות, עד שהחלק העליון פריך וקיסם יוצא נקי. מצננים מעט ומוציאים מהתבנית.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי למאפינס תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיס גונטרום ריזלינג יבש. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לריזלינג היבש של לואיס גונטרום 2016 יש ניחוח עדין של אפרסקים לבנים, משמש ואגסים עסיסיים. תחושת פה מרשימה, וטעמים מתמשכים. הריזלינג הקלאסי בהבעה ובאלגנטיות.