קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

מבשלים את הספר: טקסס הולדם

מבשלים את הספר: טקסס הולדם
גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי, מיונז, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. נסו טקסס הולדם, טקסס הולד-Ums מיני צ'יפוטלה המבורגר בקר עם אש חמה קטשופ שום קלוי, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת זכוכית גדולה, לשלב את המים, שמרים, נקטר אגבה, קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לשבת במקום חם במשך 10 עד 15 דקות, עד קצף. מערבבים ב 4 כוסות של הקמח, מלח הים, ואת השמן. להפוך את הבצק החוצה על לוח מקומח קלות ללוש רק עד שכל החומרים משולבים היטב הבצק הוא חלק. (
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
להוסיף עוד קמח במידת הצורך אם דביק). שמן קל קערת זכוכית גדולה ומניחים את כדור הבצק לתוכו. מכסים את הקערה ומניחים בצד במקום חם לעלות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, לבשל את הבייקון עד רק פריך. עם כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבצל לשומן שניתנו ומבשלים 15 עד 20 דקות, עד חום רך ועמוק.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, רוטב צ 'ילי, צ' יפוטלה, ו - ¼ כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס ולהשתלב היטב. להכניס למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן פלפלשמן פלפל
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחממים את התנור ל 191°. גריז קל וקמח 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הפוך את הבצק על משטח מקומח, מפזר אותו בקמח, ולוש בעדינות עד חלקה, מתקפלת מספר פעמים. קמח מערוך ומגלגל את הבצק למלבן על 12 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
9
מורחים את הבצק בנדיבות עם מיונז צ ' יפוטלה. מכסים עם חזה בקר, ואז בצל, פלפל קלוי ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן פלפלשמן פלפל
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מפזרים באופן שווה עם Havarti, הכוסברה הנותרת, ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
HavartiHavarti
11
מהצד הקצר, מגלגלים בעדינות את הבצק בסגנון "ג' לי רול", תוחבים את הקצוות כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
מניחים את גליל הבצק במחבת כיכר מוכן, מברשת עם חמאה מומסת, ומפזרים את החלק העליון עם שקע יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
13
אופים במשך 1 שעה 25 דקות, עד חום זהוב כהה. אתה צריך לשמוע צליל חלול מעט כאשר אתה מקיש על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מגניב במשך 30 דקות מלאות במחבת על מתלה תיל. לאחר מכן להסיר את מחבת כיכר לחתוך לפרוסות עבות 1 אינץ'. תיהנו מיד.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת

מרכיבים

2מנותכף שמרים יבשים פעילים (אודותכף שמרים יבשים פעילים (אודות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)נקטר אגבהנקטר אגבה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, קצוץבייקון, קצוץ9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרוס או קצוץ שאריות גרוס או קצוץ שאריות "תביא את זה על" בשר בקר בריסקט (מתכון כאן)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זרעי ענבים או קנולהשמן זרעי ענבים או קנולה2(חוֹרֶף)רוטב צ'ילי (מתכון כאן)רוטב צ'ילי (מתכון כאן)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל צ'יפוטלה טחון באדובופלפל צ'יפוטלה טחון באדובו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק2(חוֹרֶף)קמח תירס טחון דקקמח תירס טחון דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה Havarti גרוסהגבינה Havarti גרוסה2(חוֹרֶף)גבינת ג'ק יבש מגוררתגבינת ג'ק יבש מגוררת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק11 קילו קישואים,פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרצועות דקות פלפל אדום קלוירצועות דקות פלפל אדום קלוי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח ים משובחמלח ים משובח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/4 - inch-פרוס בצל מתוק (על 1/2 בצל)1/4 - inch-פרוס בצל מתוק (על 1/2 בצל)2(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (110°F)מים חמים (110°F)