קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

מבשלים את הספר: סלט סלרי ופרמזן

מבשלים את הספר: סלט סלרי ופרמזן
מבשלים את הספר: סלט סלרי ופרמזן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. אם יש לך אגוזי מלך, גבינת פרמזן מיושנת, מלח סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלרי Julep, מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן, ו לבשל את הספר: סלט מריר.

הוראות

1
לפחות 1 שעה לפני שאתה מתכנן לשרת את הסלט, להקציףאת שמן הזית, גרידת לימון, 1/4 כוס מיץ לימון, שאלוט, קלרי, מלח סלרי, רסק אנשובי, 2 כפיות מלח, 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את הסלרי בקערת ערבוב וזורקים אותו עם כמכתים 1 כף מיץ לימון 1/2 כפית מלח.(למרות מרכיבים אלה נמצאים ההלבשה, תאמין לי—צעד זה עושה את ההבדל.)
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף מספיק רוטב כדי להרטיב היטב.מכסים ומקררים למשך שעה לפחות כדי לאפשר לסלרי לשגשג ולטעמים להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
4
כאשר מוכן לשרת, לארגן את הסלרי על מגש, לגלח את
מרכיבים שתצטרך
5
פרמזן על הסלרי עם מקלף ירקות, ואז אצןעם אגוזי מלך, עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך