מבשלים את הספר: סלט סלרי ופרמזן
מבשלים את הספר: סלט סלרי ופרמזן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. אם יש לך אגוזי מלך, גבינת פרמזן מיושנת, מלח סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלרי Julep, מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן, ו לבשל את הספר: סלט מריר.
הוראות
לפחות 1 שעה לפני שאתה מתכנן לשרת את הסלט, להקציףאת שמן הזית, גרידת לימון, 1/4 כוס מיץ לימון, שאלוט, קלרי, מלח סלרי, רסק אנשובי, 2 כפיות מלח, 1 כפית מלח.
מניחים את הסלרי בקערת ערבוב וזורקים אותו עם כמכתים 1 כף מיץ לימון 1/2 כפית מלח.(למרות מרכיבים אלה נמצאים ההלבשה, תאמין לי—צעד זה עושה את ההבדל.)
הוסף מספיק רוטב כדי להרטיב היטב.מכסים ומקררים למשך שעה לפחות כדי לאפשר לסלרי לשגשג ולטעמים להתפתח.
כאשר מוכן לשרת, לארגן את הסלרי על מגש, לגלח את
פרמזן על הסלרי עם מקלף ירקות, ואז אצןעם אגוזי מלך, עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל ומגישים מיד.