מבשלים את הספר: עוגיות לימון מזוגגות
מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את "ונילן חלץ", סוכר מגורען, עוגיות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: כרוב אדום מזוגג חרדל עם תפוח, מבשלים את הספר: כנפי עוף מזוגגות מהגוני, ו מבשלים את הספר: טימין-זיגוג צלעות תינוק אחורי (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד את הסוכר מגורען וגרידת לימון יחד במעבד מזון עד הסוכר הוא צהוב חיוור ולח, על 30 שניות.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה ומלח ודופק לשלב, כ -10 פולסים.
מוסיפים את חתיכות חמאה ודופק עד התערובת דומה קמח תירס בסדר, על 15 פולסים.
בקערה קטנה, להקציף את מיץ לימון, חלמון ביצה, וניל יחד. עם המכונה פועלת, להוסיף את תערובת מיץ לימון דרך צינור ההזנה בזרם איטי, יציב, על 10 שניות. המשך לעבד עד שהבצק מתחיל ליצור כדור, 10 עד 15 שניות.
מעבירים את הבצק לדלפק נקי ומגלגלים אותו ללוג של 10 אינץ 'בעובי של כ-2 אינץ'. לעטוף את הבצק בחוזקה בניילון נצמד ולקרר עד המשרד, כ 2 שעות.
התאם את מדפי התנור למיקומים העליונים-האמצעיים והתחתונים וחמם את התנור ל-325 ° F. קו 2 יריעות אפייה בנייר אפייה.
פורסים את הבצק לעוגיות בעובי 3/8 אינץ'.
להניח את העוגיות על דפי אפייה מוכנים, במרווחים על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים את העוגיות עד הקצוות מתחילים חום, 13 עד 16 דקות, מיתוג וסיבוב דפי אפייה באמצע דרך האפייה.
תן לעוגיות להתקרר על דפי האפייה במשך 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני זיגוג.
לטאטא את גבינת שמנת ומיץ לימון יחד בקערה בינונית עד חלקה, ואז לטאטא את הסוכר ' ממתקים. כפית של זיגוג על מרכז כל עוגייה ולפזר אותו באופן שווה עם החלק האחורי של כף.
בואו זיגוג יבש לחלוטין, כ -30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "