לבשל את הספר: עוגיות Chunkocino שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתייה, תמצית vanillan, סוכר חום חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד חג המולד, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו מבשלים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ישב בצד על 1/2 כוס של נתחי שוקולד לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד
2
לטאטא את הקמח, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה קטנה לאוורר ולשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה של מערבל לעמוד, להכות את החמאה עם מצורף ההנעה שטוח על מהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את שני הסוכרים בהדרגה וממשיכים להכות במהירות גבוהה עד אור ורך, כ 2 דקות יותר, גירוד את הקערה פעם או פעמיים; לנצח את nibs, קפה טחון, ווניל. הכה בביצה.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיף את תערובת הקמח, ערבוב רק עד כמה פסים סמיך עדיין להישאר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
6
מוסיפים את הכמות הגדולה יותר של חתיכות שוקולד ומכים עד רק בשילוב. לצנן את הבצק לפחות 2 שעות או לילה. הבצק עשוי להיות קפוא עד 1 חודש, עטוף היטב פלסטיק והניח בשקית פלסטיק רוכסן העליון; להפשיר במקרר לילה לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים התנור ל 325°: F. קו 2 מחבתות ג ' לי רול עם נייר קלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
טיפה על ידי כף מעוגלת בנדיבות (אני משתמש zeroll #40 סקופ) 2 סנטימטרים זה מזה על המחבתות מוכן. באמצעות נתחי שוקולד שמורים, לחץ על חתיכות שוקולד על גבי כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
9
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד חום זהוב בהיר. העוגיות יהיו קצת רכות במרכז ותוקפנות בקצוות. מגניב על המחבתות להגדיר על מדפים במשך 5 דקות, ואז להחליק את הקלף על המדפים כדי לקרר את העוגיות לחלוטין. אחסן בטמפרטורת החדר עד 3 ימים במיכל אטום בשכבות בודדות המופרדות בנייר קלף.