קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות28
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד Chunkocino

מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד Chunkocino
לבשל את הספר: עוגיות Chunkocino שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתייה, תמצית vanillan, סוכר חום חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד חג המולד, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו מבשלים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד מקסיקניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ישב בצד על 1/2 כוס של נתחי שוקולד לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
2
לטאטא את הקמח, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה קטנה לאוורר ולשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה של מערבל לעמוד, להכות את החמאה עם מצורף ההנעה שטוח על מהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את שני הסוכרים בהדרגה וממשיכים להכות במהירות גבוהה עד אור ורך, כ 2 דקות יותר, גירוד את הקערה פעם או פעמיים; לנצח את nibs, קפה טחון, ווניל. הכה בביצה.
מרכיבים שתצטרך
קפה טחוןקפה טחון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיף את תערובת הקמח, ערבוב רק עד כמה פסים סמיך עדיין להישאר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מוסיפים את הכמות הגדולה יותר של חתיכות שוקולד ומכים עד רק בשילוב. לצנן את הבצק לפחות 2 שעות או לילה. הבצק עשוי להיות קפוא עד 1 חודש, עטוף היטב פלסטיק והניח בשקית פלסטיק רוכסן העליון; להפשיר במקרר לילה לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים התנור ל 325°: F. קו 2 מחבתות ג ' לי רול עם נייר קלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
טיפה על ידי כף מעוגלת בנדיבות (אני משתמש zeroll #40 סקופ) 2 סנטימטרים זה מזה על המחבתות מוכן. באמצעות נתחי שוקולד שמורים, לחץ על חתיכות שוקולד על גבי כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
9
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד חום זהוב בהיר. העוגיות יהיו קצת רכות במרכז ותוקפנות בקצוות. מגניב על המחבתות להגדיר על מדפים במשך 5 דקות, ואז להחליק את הקלף על המדפים כדי לקרר את העוגיות לחלוטין. אחסן בטמפרטורת החדר עד 3 ימים במיכל אטום בשכבות בודדות המופרדות בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן