קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז

מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז
המתכון לבשל את הספר: רביולי לימון ועז גבינת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 371 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-404 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו מלח ים מלדון, ביצים, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את בצק הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
להקציף יחד את השמן וביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
שים את הקמח, כורכום וגרידת לימון במעבד מזון, מוסיפים את תערובת השמן והביצה ומתמזגים לבצק מתפורר. זה עשוי לדרוש תוספת קמח או שמן. לאחר הבצק הגיע יחד והוא חלק (ייתכן שיהיה עליך לעבוד אותו קצת ביד), לחלק אותו לארבעה בלוקים עבים, מלבני. עוטפים אותם בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כורכוםכורכום
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
אבק קל משטח עבודה עם קמח. קח חתיכת בצק אחת ולשטח אותו על פני השטח המשוריין עם מערוך. הגדר את מכונת הפסטה שלך להגדרה הרחבה ביותר ולהעביר את הבצק דרך. חזור, לצמצם את ההגדרה על ידי חריץ בכל פעם, עד שתגיע להגדרה הנמוכה ביותר. כאשר כל גיליון מגולגל, לשמור אותו מתחת למגבת לחה כך שהוא לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
5
כדי להפוך את המילוי.
6
שלב את החומרים מילוי, מלבד ביצה לבן, בקערה למחוץ יחד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
השתמש חותך מאפה או שולי כוס כדי להחתים בערך 3 אינץ ' דיסקים מן יריעות פסטה. כדי לעצב כל raviolo, מברשת דיסק עם ביצה קטנה לבן ומניחים כפית גדושה של מילוי במרכזו.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
8
מניחים עוד דיסק פסטה על גבי. טובלים את האצבעות בקמח, ולאחר מכן לחץ בעדינות את כל האוויר כפי שאתה לאטום את הקצוות של שני הדיסקים יחד. אתה צריך בסופו של דבר עם מרכז בצורת כרית מוקף קצה כי הוא רק תחת 3/8 אינץ ' רחב. לאטום את הצדדים של הקצוות יחד בתקיפות עד שאתה לא יכול לראות תפר שבו שני הדיסקים נפגשים. כפי שהם עשויים, מניחים את רביולי על מגבת צלחת או מגש מפוזר עם סולת. השאר לייבוש במשך 10 עד 15 דקות. (כעת ניתן לכסות את המגש בניילון נצמד ולשמור את הרביולי במקרר ליום אחד.)
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
רביולירביולי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
9
כאשר מוכן לבשל, להביא מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה במשך 2 עד 3 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מסננים ומחלקים בין ארבע צלחות.
11
מפזרים פלפל ורוד, טרגון וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
12
טפטוף שמן זרעי ענבים על הרביולי וסביבם, מפזרים מלח נוסף ושפריץ של מיץ לימון, אם תרצו, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
רביולירביולי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים