מבשלים את הספר: רביולי לימון ועז
המתכון לבשל את הספר: רביולי לימון ועז גבינת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 371 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-404 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו מלח ים מלדון, ביצים, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו מבשלים את הספר: רביולי בטטה במרק גבינה, מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד את השמן וביצים.
שים את הקמח, כורכום וגרידת לימון במעבד מזון, מוסיפים את תערובת השמן והביצה ומתמזגים לבצק מתפורר. זה עשוי לדרוש תוספת קמח או שמן. לאחר הבצק הגיע יחד והוא חלק (ייתכן שיהיה עליך לעבוד אותו קצת ביד), לחלק אותו לארבעה בלוקים עבים, מלבני. עוטפים אותם בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות, או עד 2 ימים.
אבק קל משטח עבודה עם קמח. קח חתיכת בצק אחת ולשטח אותו על פני השטח המשוריין עם מערוך. הגדר את מכונת הפסטה שלך להגדרה הרחבה ביותר ולהעביר את הבצק דרך. חזור, לצמצם את ההגדרה על ידי חריץ בכל פעם, עד שתגיע להגדרה הנמוכה ביותר. כאשר כל גיליון מגולגל, לשמור אותו מתחת למגבת לחה כך שהוא לא להתייבש.
שלב את החומרים מילוי, מלבד ביצה לבן, בקערה למחוץ יחד עם מזלג.
השתמש חותך מאפה או שולי כוס כדי להחתים בערך 3 אינץ ' דיסקים מן יריעות פסטה. כדי לעצב כל raviolo, מברשת דיסק עם ביצה קטנה לבן ומניחים כפית גדושה של מילוי במרכזו.
מניחים עוד דיסק פסטה על גבי. טובלים את האצבעות בקמח, ולאחר מכן לחץ בעדינות את כל האוויר כפי שאתה לאטום את הקצוות של שני הדיסקים יחד. אתה צריך בסופו של דבר עם מרכז בצורת כרית מוקף קצה כי הוא רק תחת 3/8 אינץ ' רחב. לאטום את הצדדים של הקצוות יחד בתקיפות עד שאתה לא יכול לראות תפר שבו שני הדיסקים נפגשים. כפי שהם עשויים, מניחים את רביולי על מגבת צלחת או מגש מפוזר עם סולת. השאר לייבוש במשך 10 עד 15 דקות. (כעת ניתן לכסות את המגש בניילון נצמד ולשמור את הרביולי במקרר ליום אחד.)
כאשר מוכן לבשל, להביא מחבת גדולה של מים מלוחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה במשך 2 עד 3 דקות, או עד אל דנטה.
מסננים ומחלקים בין ארבע צלחות.
מפזרים פלפל ורוד, טרגון וגרידת לימון.
טפטוף שמן זרעי ענבים על הרביולי וסביבם, מפזרים מלח נוסף ושפריץ של מיץ לימון, אם תרצו, ומגישים מיד.