אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פן עוף יווני מהפך. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 457 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם התרשם מתכון זה. צאו לחנות ואספו מים, תיבול יווני, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. ציון זה מוצק. נסו פנה עוף יווני, פנה ועוף יווני, ו פנה ועוף יווני עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים מניחים עגבניות בקערה קטנה; מוסיפים מים רותחים. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בתנור הולנדי מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים מרק בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מסננים וקוצצים עגבניות; מוסיפים למחבת. מערבבים את שאר החומרים.
יוונית עובדת ממש טוב עם מוסקופילרו, אסירטיקו ואגיורגיטיקו. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יין ריחני מאוד המשלב את זר הלילה פורח יסמין, רימון ופירות הדר.הארומה המעולה והטעם החריף שלו הופכים אותו ליין שאפשר ליהנות ממנו כאפריטיף כמו גם ליווי למנות כמו פסטה עם בזיליקום, עוף א-לה קרם, סרטנים בגריל ופשטידות.