לכי לחנות וקחי את פפיטס, שום, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שומה ירוקה בסגנון Zacatecas עם עוף (פולו en מול ורדה Zacatecano), שומה ורדה פיפה (שומה ירוקה זרעי דלעת), ו שומה זרעי דלעת / שומה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת ברזל יצוק בינוני מעל חום בינוני גבוה, pepitas טוסט עד שהם מתחילים פופ ולהפוך חום זהוב בהיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
למריחה על טוסט אם רוצים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
העברה מטחנת תבלינים או בלנדר לעבד עד הקרקע דק.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים pepitas הקרקע, tomatillos, 1 ציר עוף כוס, בצל, jalapeños, כוסברה, epazote, חסה, ושום בצנצנת של בלנדר. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
Tomatillos
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Epazote
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
זרעי דלעת
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים שומן או שמן בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים רסק פריך ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה כמעט עקביות של רסק עגבניות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6
מערבבים בשארית 2 כוסות מרק עוף ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים במשך 10 דקות. השתמש מיד או להעביר מיכל אטום לאחסן במקרר עד 3 ימים, reheating לפני השימוש.