מולים במרק סמוקי Poblano-כוסברה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו כוסברה, פובלנו צ'ילה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מולים מעושנים וצדפות עם מרק יין לבן, מולים במרק שומר, ו מולים במרק קארי אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים צ 'ילה על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; מטגן 3 אינץ' מחום במשך 8 דקות או עד מושחר ו חרוך, פונה לאחר 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
4
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף, ולהשליך עורות. Chop צ ' ילה.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.