מולים ברוטב אדום חריף נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1251 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שום, שום, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו מולים עם רוטב עגבניות חריף, מולים ממולאים ברוטב עגבניות מתובל, ו מולים חריפים ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את השום ופלפל אדום, ו לטגן עד ריחני, ערבוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את היין הלבן ורוטב העגבניות, מגבירים את החום לגבוה, מכסים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
4
מוסיפים את המולים ומחליפים את המכסה. מבשלים מעל חום גבוה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
5
הסר את המכסה ומערבבים פעם אחת בעדינות. המשך לבשל עד מולים פתוחים לחלוטין מבושל היטב, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
6
הסר את הסיר מן החום ולהעביר את המולים בעדינות מן הסיר לקערה גדולה עם רחפן רשת תיל סיני. להחזיר את הסיר לחום ולהגדיל את החום גבוה. מרתיחים במשך דקה או 2, עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כף.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Skimmer
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
יוצקים את הרוטב על המולים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מניחים את העגבניות המשומרות בקערה גדולה ומניחים את הידיים (הנקיות) בקערה ומרסקים את העגבניות כך שהן מתפרקות למגוון של חתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימורים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בתנור הולנדי בן 5 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד שהוא ריחני, אבל לפני שהוא מעשן, כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
10
מוסיפים את עלי המפרץ ומערבבים אותם בשמן עד שהם מתחילים להשחים, כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, ואז מוסיפים את הבצל, גזר, אורגנו. מבשלים את הירקות עד שהם חומים מאוד, על 15 עד 20 דקות. מערבבים מדי פעם, רק מספיק כדי למנוע מהם חרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
12
מוסיפים את העגבניות הכתושות במיץ שלהן, את רסק העגבניות, המלח והפלפל, ו-11/2 כוסות מים (ניתן להוסיף יין לבן או מיץ צדפות בהתאם לשימוש המיועד) ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית עד רמת הרוטב מופחת על ידי 2 או 3 סנטימטרים והרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. לבשל את הרוטב במשך כשעה 1, ערבוב מדי פעם כך שזה לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
13
הסר מהחום, להתקרר בסיר, ואז כאשר בטמפרטורת החדר, להעביר מיכל פלסטיק אטום במקרר עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
רוטב זה ישמור 10 ימים במיכל אטום היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
באמצעות המתכון שלי לרוטב אדום בסיסי, אתה יכול לעשות מהיר ומתובל "פרה דיאבולו" רוטב כי הוא טעים טפטף על דיונון בגריל ופירות ים אחרים. עבור ציוד תצטרך סיר 3 ליטר וכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קישואים, לא קלופים וקצוצים
דיונון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
מחממים את שמן הזית בסיר 3 ליטר מעט מעל חום בינוני מטגנים את השום ופלפל אדום מרוסק עד שהשום ריחני ומתחיל לחום, כ -40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
מוסיפים את הרוטב האדום, מיץ צדפות, ומלח, לפי הטעם, ומבשלים, ערבוב מדי פעם על חום בינוני-נמוך, עד שהרוטב חוזר לעובי ולכמות של הרוטב האדום, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.