מולים מאודים וצדפות עם שני רטבים
אם יש לך צדפות קטנות, רוטב צ'ילי בבקבוק, תיבול מפרץ ישן, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מולים מאודים וצדפות, צדפות מאודות או מולים, ו צדפות מאודות בירה ושבלולים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב קוקטייל, לשלב רוטב צ ' ילי, מיץ, שמיר, חזרת בקערה קטנה.
כדי להכין חמאת צ ' ייב, לשלב חמאה עירית בקערה קטנה; לכסות ולשמור חם.
כדי להכין רכיכות, מניחים יין ואת המפרץ הישן בתנור הולנדי גדול; להגדיר ספינת ירקות גדולה במחבת. להביא תערובת יין לרתיחה על חום גבוה.
תוסיף צדפות ל "ספינת קיטור". צדפות קיטור, מכוסות, במשך 8 דקות.
מוסיפים מולים לאוניית קיטור. מולים קיטור וצדפות, מכוסה, במשך 8 דקות או עד צדפות וקליפות mussel פתוח. זרוק כל פגזים שלא נפתחו, ולהשליך תערובת יין.
מגישים רכיכה מיד עם רטבים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.