מולים עם ויניגרט סלרי טרגון
מולים עם ויניגרט סלרי טרגון יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 119 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם יש לכם פלפל, שמן זית, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט אספרגוס עם עלי סלרי, ביצי שליו, ויניגרט טרגון, Tagliatelle עם מולים ו טרגון, ו מולים במרק עגבניות טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מולים ביין בסיר 4 עד 6 ליטר מעל חום גבוה בינוני, מכוסה, עד מולים פשוט לפתוח רחב, לבדוק לעתים קרובות לאחר 4 דקות והעברת מולים פתוחים לקערה גדולה באמצעות כף מחורצת. (להשליך כל מולים שלא נפתחו לאחר 8 דקות.)
יוצקים נוזל בישול דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 1-2 ליטר ומרתיחים עד מופחת על 3 כפות, על 5 דקות.
קוצצים ביצים דק, ואז מוסיפים לנוזל מופחת יחד עם חומץ, מלח ופלפל.
מוסיפים שמן בזרם איטי, מקציפים, ואז מקציפים בסלרי, בצל וטרגון. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
הסר מולים מן פגזים להזמין 1 פגז חצי מכל צדפה. מערבבים מולים (אבל לא פגזים) לתוך ויניגרט מרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 1 שעה. יש לשטוף ולייבש צדפות שמורות, ולאחר מכן לצנן בשקית ניילון אטומה עד מוכן לשימוש.
מסדרים פגזים על מגש גדול מרופד אצות וכפית mussel עם כמה ויניגרט לכל אחד.
* זמין בחנויות מאכלי ים על ידי בקשה מיוחדת.
מולים ניתן במרינדה עד 1 יום.* זמין בחנויות מאכלי ים על ידי בקשה מיוחדת.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.