מוס עוגיות שוקולד
מוס עוגיות שוקולד דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, צ'יפס שוקולד חצי מתוק, עוגיות אוראו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. עם כפית ציון 22%, המנה הזו די גרועה. נסו פצצת מוס עוגיות שוקולד צ'יפס, אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, דקקיוז קוקוס עם עוגיית אגוזי לוז), ו מוס שוקולד צרפתי מסורתי {מוס או שוקולד} (מתכונים דומים).
הוראות
לרסק 16 עוגיות; מפזרים לתוך 8-ב. צלחת מרובעת.
מזלפים חלב. בקערה חסינת מיקרוגל, שלבו 2/3 כוס שמנת ושוקולד צ ' יפס. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה למשך 45 שניות. מערבבים; מיקרוגל 20-40 שניות יותר או עד שהצ ' יפס נמס. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה; מצננים לטמפרטורת החדר.
בינתיים, בקערה, מקציפים את השמנת שנותרה עד ליצירת שיא רכה. מקפלים לתערובת שוקולד.
מורחים שליש מתערובת השוקולד על עוגיות מרוסקות. הפרד שמונה עוגיות; מניחים מעל תערובת שוקולד. חזור. למעלה עם תערובת השוקולד שנותרה.
מקשטים בעוגיות שלמות שנותרו. לכסות להקפיא עד 2 חודשים. להפשיר במקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם אפשרויות נהדרות לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר או לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, והתווים האגוזיים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. סולרה קרם שרי עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![סולרה קרם שרי]()
סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.