מוס צדפה
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 17 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כשר, פלפל, קונכיות פילו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרובית ממולאת בזעפרן ובצלופ מוס, מוס מוקה עם פלפל סצ'ואן (Mousse au Mokan et Poivre), ו מוס שוקולד צרפתי מסורתי {Mousse au Chocolat} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את הצדפות לתוך הקערה של מעבד מזון דופק 4 עד 5 פעמים.
מוסיפים את החלבונים ואת הדופק עד בשילוב. לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את המלח, פלפל, אגוז מוסקט, גרידת לימון ופטרוזיליה. דופק לשלב. עם המכונה פועלת, לאט להוסיף את כל הקרם. לגרד את הצדדים של הקערה 1 בפעם האחרונה, לשים את המכסה בחזרה על ולהפעיל במשך 5 שניות יותר.
מניחים את המוס לתוך שקית מאפה או שקית zip העליון עם קצה חתוך צינור לתוך קונכיות פילו מיני.
אופים במשך 10 דקות. אפשר להתקרר 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.