מוצרלה, פטל ופניני סוכר חום
מוצרלה, פטל ופניני סוכר חום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 563 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ריבת פטל, לחם, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו מוצרלה, פטל ופניני סוכר חום, סוכר חום פטל ריבה קראמבל ברים, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: עיתונות פניני
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הלחם משני הצדדים עם השמן.
מורחים 1 צד של כל פרוסת לחם עם ריבת פטל.
חותכים את המוצרלה לתוך 8 פרוסות.
מניחים 2 פרוסות גבינה על 4 פרוסות הלחם. מתבלים את הגבינה עם קמצוץ מלח, אם משתמשים.
מניחים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי, ריבה בצד למטה.
מפזרים את צמרות עם הסוכר החום. לחץ על מכבש פניני במשך 3 עד 5 דקות עד שהגבינה נמסה והלחם הוא זהב ופריך.
חותכים את פניני לשניים ומגישים.