מוקרם בטטה
מוקרם בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך גבינת פרמזן, בטטות, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, מוקרם בטטה, ו מוקרם בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 על 13 ב. צלחת אפייה עם 1 כף. חמאה. מסדרים שליש בטטות, חופפים מעט, בצלחת.
מפזרים 1/4 כוס גבינה. חזור עם עוד שתי שכבות של בטטות וגבינה.
בקערה קטנה, לשלב שמנת, מלח, פלפל, קאיין.
יוצקים מעל תפוחי אדמה. נקודה עם 2 כפות הנותרים. חמאה. צלחת כיסוי עם נייר ואופים 20 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז העליון הוא השחמה, 20 עד 25 דקות.