מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים
מוקרם מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא חמאה, תערובת גבינה צ'דר-אמריקאית, תערובת רוטב כפרי מקורמיק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוקרם תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה וקרם & שאלוט גראטן, ו מוקרם כמון-ו-שום תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
פרוסות תפוחי אדמה במיקרוגל ומים כוס 1 בצלחת זכוכית רדודה מכוסה בניילון נצמד ב 10 דקות גבוהות או עד מכרז, ערבוב פעם אחת לאחר 5 דקות.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות או עד למכרז.
הוסף פרוסות תפוחי אדמה, וזרוק בעדינות; הסר תערובת מן הסיר.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית. בהדרגה לטאטא בחלב תערובת רוטב; לטאטא עד חלקה.
מוסיפים גבינה קרועה, מקציפים עד שהגבינה נמסה.
הסר מהחום, ומערבבים בתערובת תפוחי אדמה. כף לתוך קל משומן 2 1/2 ליטר או 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת.
מערבבים פירורי לחם ופתיתי פטרוזיליה יבשים; מפזרים על תערובת תפוחי אדמה.
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות או עד מבעבע.