קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

מחבת מק וגבינה & Kielbasa

מחבת מק וגבינה & Kielbasa
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש גבינת מונטריי ג'ק, מקרוני מרפק, חלב שהתאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 85%. מתכונים דומים: מחבת מק & גבינה & Kielbasa, מחבת ג'ונסונוויל מק & גבינה & Kielbasa, ו מחבת ג'ונסונוויל מק & גבינה & Kielbasa.

הוראות

1
במחבת nonstick 12 אינץ', נקניק חום מעל חום בינוני גבוה במשך 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להעביר לצלחת ולהתחמם.
3
באותו מחבת, להביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים פסטה, מפחיתים חום, מערבבים לעתים קרובות עד הפסטה היא אל דנטה, על 8-10 דקות. (לא לנקז).
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
5
בקערה קטנה, להקציף קורנפלור, חלב ורוטב פלפל חריף. בהדרגה להוסיף פסטה; לבשל ומערבבים עד מעובה מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
עמילן תירסעמילן תירס
פסטהפסטה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
הסר מהחום; להוסיף גבינה ונקניק. מערבבים עד מעורבב גבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
גבינהגבינה
7
מפזרים פירורים אם תרצה בכך.
8
לשרת.