קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

מחוספס כתום עלום עם רוטב טרגון

מחוספס כתום עלום עם רוטב טרגון
גשו לסופר וקנו עלה דפנה, חלב, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. מתכונים דומים: כתום מחוספס עם טרגון וירקות, כתום מחוספס עם רוטב טרטר, ו כתום מחוספס עם רוטב שמיר.

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה, שלבו את המים, היין או המרק, הירקות, מיץ הלימון, גרגירי הפלפל, עלה הדפנה ו 1-1/2 כפיות טרגון. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מוסיפים פילה וציד, לא מכוסה, עד שהדג יציב ומתקלף בקלות בעזרת מזלג (בערך 8-10 דקות לאינץ ' עובי פילה).
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוציאים לפלטת הגשה חמה.
3
מסננים 1 כוס נוזל בישול, מניחים בסיר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ - 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
מסירים מהאש. בקערה קטנה מקציפים חלב וחלמון ביצה. מערבבים 1 כף נוזל מופחת לתערובת הביצים ' להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה את הטרגון שנותר. מביאים לרתיחה עדינה על אש נמוכה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה. כף מעל דגים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו הם בחירה מצוינת עבור מחוספס כתום. למרות מאכלי ים שונים בהחלט יכול לקרוא יינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את הטריק ולא להטביע את כל הטעמים עדין. לורן-פרייר לה קובי ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר לה קובי ברוט
לורנט-פריר לה קובי ברוט
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.