מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי
המתכון עומד Ovation: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מוס שוקולד חלב עם Port Ganache וקרם מוקצף Fraîche, סירי שוקולד דה קרם ופורט # winePW 9, ו עוגת יין פורט אוכמניות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות f. קו קופסאות קאפקייקס עם 24 ספינות קאפקייקס.
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
4
לטאטא את הבלילה יחד עד כמעט כל הגושים נעלמו. לגרד את הקערה, ואז לערבב שוב בקצרה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הוסף כמות קטנה של יין הנמל כדי לעזור לדלל את הבלילה. ברגע שהוא משולב, לאט להוסיף את היין שנותר, לטאטא ברציפות. לגרד את החלק התחתון של הקערה ולוודא כי אין גושים. סקופ לתוך ספינות קאפקייקס מוכנות באמצעות סקופ מספר 16.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
שוש מחרוזת נעליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
אופים עד שקיסם מוכנס באמצע הקאפקייק יוצא נקי, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי להרכיב: לאפשר את cupcakes כדי מגניב לחלוטין. באמצעות corer תפוח, להסיר חתיכה של הקאפקייק מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעליים
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
תפוח קורר
8
טפטוף עם 1 כפית סירופ הפחתת יין פורט. ממלאים את הקאפקייק עם מילוי קרם קרם פטל כפית 1. באמצעות קצה כוכב גדול, צינור מוס שוקולד צרפתי מצונן על הקאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
זילוף בצורת לב
יציאה
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
להתיז תמצית וניל
שוש מחרוזת נעליים
9
מקשטים עם פתית הזהב.
10
מערבבים את היין, הסוכר והמלח בסיר מעל להבה נמוכה. מבשלים עד מופחת 3 1/2 אונקיות נוזל.;
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום ומניחים מעל סיר המכיל בקושי מים רותחים (או להשתמש בדוד כפול). ממיסים את השוקולד והחמאה יחד ומערבבים עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
הסר מהחום וקריר מעט.
13
מוסיפים את חלמוני הביצה לשוקולד, 1 על 1, מכים עם מקצף עד incorporated. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
בקערה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להכות. בהדרגה לטאטא 1/4 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
הכה את השמנת הכבדה בקערה צוננת עד שהוא מתחיל קצף להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
מוסיפים את 2 כפות הנותרים סוכר ווניל. המשך להקציף את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
18
בהדרגה בעדינות לקפל את החלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להאיר אותו. לאחר מכן, לקפל בעדינות את הקצפת. שמור על עצמך לא לעבוד במוס.