קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי

מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי
המתכון עומד Ovation: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מוס שוקולד חלב עם Port Ganache וקרם מוקצף Fraîche, סירי שוקולד דה קרם ופורט # winePW 9, ו עוגת יין פורט אוכמניות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות f. קו קופסאות קאפקייקס עם 24 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את חלב החמאה, שמן, וניל וביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים את הסוכר, הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לתערובת הרטובה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
לטאטא את הבלילה יחד עד כמעט כל הגושים נעלמו. לגרד את הקערה, ואז לערבב שוב בקצרה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הוסף כמות קטנה של יין הנמל כדי לעזור לדלל את הבלילה. ברגע שהוא משולב, לאט להוסיף את היין שנותר, לטאטא ברציפות. לגרד את החלק התחתון של הקערה ולוודא כי אין גושים. סקופ לתוך ספינות קאפקייקס מוכנות באמצעות סקופ מספר 16.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
אופים עד שקיסם מוכנס באמצע הקאפקייק יוצא נקי, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי להרכיב: לאפשר את cupcakes כדי מגניב לחלוטין. באמצעות corer תפוח, להסיר חתיכה של הקאפקייק מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
תפוח קוררתפוח קורר
8
טפטוף עם 1 כפית סירופ הפחתת יין פורט. ממלאים את הקאפקייק עם מילוי קרם קרם פטל כפית 1. באמצעות קצה כוכב גדול, צינור מוס שוקולד צרפתי מצונן על הקאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
יציאהיציאה
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
9
מקשטים עם פתית הזהב.
10
מערבבים את היין, הסוכר והמלח בסיר מעל להבה נמוכה. מבשלים עד מופחת 3 1/2 אונקיות נוזל.;
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום ומניחים מעל סיר המכיל בקושי מים רותחים (או להשתמש בדוד כפול). ממיסים את השוקולד והחמאה יחד ומערבבים עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
הסר מהחום וקריר מעט.
13
מוסיפים את חלמוני הביצה לשוקולד, 1 על 1, מכים עם מקצף עד incorporated. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
בקערה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
15
מוסיפים את הקרם של טרטר וממשיכים להכות. בהדרגה לטאטא 1/4 כוס סוכר ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
הכה את השמנת הכבדה בקערה צוננת עד שהוא מתחיל קצף להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
מוסיפים את 2 כפות הנותרים סוכר ווניל. המשך להקציף את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
18
בהדרגה בעדינות לקפל את החלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להאיר אותו. לאחר מכן, לקפל בעדינות את הקצפת. שמור על עצמך לא לעבוד במוס.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
19
להקציף את קרם פרש עם פטל משמר לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
קרם פרשקרם פרש
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1השארפתיתי זהב, לקישוטפתיתי זהב, לקישוט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד, קצוץשוקולד, קצוץ71אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אבקת קקאו 3/4 כוסותאבקת קקאו 3/4 כוסות1(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם פרשקרם פרש3תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוסות קמח לכל המטרה3/4 כוסות קמח לכל המטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, קרהשמנת כבדה, קרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין פורט, מחומםיין פורט, מחומם4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין פורטיין פורט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי פטל ללא גרעיניםשימורי פטל ללא גרעינים0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק369אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות סוכרכוסות סוכר3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות