מחית בטטה מייפל-פקאן
מחית בטטה מייפל-פקאן is a ללא גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מקל קינמון, ציפורן טחון, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפין פאן מייפל פקאן בטטה מוקרמים, בטטה ופקאן לחמניות קינמון עם זיגוג מייפל, ו פירה בטטה עם ציפוי מייפל פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפקאן בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים כ 10 דקות או עד פקאן הם ריחניים ולהתחיל להחשיך.
בסיר קטן, לשלב סירופ מייפל, גרידה כתומה, מקל קינמון וציפורן הקרקע. להביא לרתיחה עדינה.
הסר מהחום, ולתת לעמוד על 5 דקות.
בעדינות לגרוף את הקרביים של תפוחי אדמה מתוקים אפויים, ומניחים בקערה חסינת חום. באמצעות מחית תפוחי אדמה או מזלג גדול, מחית עד שלא נותרו גושים.
חום במיקרוגל על גבוה במשך 3 דקות.
הסר את מקל הקינמון מהסירופ המחומם, וזרוק.
יוצקים את הסירופ על פירה בטטות, ומעל עם פקאן קלוי.