מחית חמאה עשבונית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל דרומי. תנסו להכין "הרבי באטרמילק מאש" בבית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 244 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה מריס פייפר, חמאה, חלב חמאה, ועשב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הרבי חרדל עוף עם מחית שמן זית, נקניקיות טבעוניות ומחית פחמימות נמוכה! (Bangers & Mash), ו Herby Julep.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במחבת גדולה של מים מלוחים, עם המכסה על, במשך 15-20 דקות עד במכרז.
לנקז היטב, לחזור למחבת, לכסות ולהשאיר קיטור יבש במשך 1-2 דקות.
הסר מהחום ומחץ את תפוחי האדמה עד חלקה. לדחוף לצד אחד של המחבת, להוסיף את החמאה ואת חלב החמאה, ולאחר מכן בעדינות לחמם עד החמאה נמסה. הכה בתפוח האדמה קצת בכל פעם עד חלקה.
מוסיפים את עשבי תיבול קצוצים ומתבלים עם פלפל לבן טחון ומלח.