מחית תפוחי אדמה בקרמל בצל-ו-Gorgonzola דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. לך לחנות ותביא גורגונזולה, תפוחי אדמה מזהב יוקון, שיני שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. נסו מחית תפוחי אדמה בקרמל בצל-ו-Gorgonzola, פירה בצל מקורמל, ו פירה בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא תפוחי אדמה, 1 כפית מלח, ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי; לבשל 20 עד 25 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
לנקז ולשמור חם.
3
ממיסים 2 כפות חמאה עם שמן במחבת על חום בינוני; מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 12 עד 17 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שום ומבשלים 3 דקות. מערבבים רוזמרין; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
צרור תרד טרי (בערך
5
מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה; מערבבים בחמאה 1/2 כוס, חצי וחצי, וגבינה עד מעורבב. מערבבים בתערובת בצל, הנותרים 3/4 כפית מלח, ופלפל. כפית תערובת מספיק לתוך צלחת דקורטיבית, ovenproof או 13-x 9 אינץ ' צלחת אפייה כדי למלא את התחתונה; צינור או dollop הנותרים תערובת מעל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
צלייה, 3 אינץ ' מחום, 5 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות.