קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
דיאטותפסקאטרית
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל בקייפ קוד חם

מטבל בקייפ קוד חם
מטבל בקייפ קוד חם עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגיש 10 . מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך פלפל טחון, קמח, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל עוף חם נאשוויל, Bo - Kaap קייפ Malay Kerrie-דרום אפריקה קייפ Malay קארי, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה.

הוראות

1
יוצקים מים לעומק של 2 אינץ ' למחבת גדולה; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים דגים, וחוזרים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום. ומבשלים 5 עד 8 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
הסר מחבת עם כפית מחוררת; מגניב מעט. פתית לחתיכות בגודל ביס.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
סאוט שאלוט בחמאה בסיר כבד על חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד רך; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל 1 דקה, לטאטא כל הזמן. בהדרגה לטאטא בחלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע. מערבבים בקצפת והבא 6 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים דגים; מבשלים על אש נמוכה עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מגישים בצלחת חיכוך; לקשט, אם תרצה.
7
מגישים חמים.
8
הערה: מתכון כפול כדי למלא צלחת חיכוך.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.