תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי ו Artichoke המפלגה לטבול. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך חלב, פלפל טחון, רוטב לסלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מטבל סרטן ארטישוק, מטבל תרד וארטישוק אפוי, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F. מבשלים ברוקולי לפי הוראות השקית לזמן מינימלי. קוצצים ברוקולי לגודל של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים גבינת שמנת, מיונז, חלב, פלפל אדום טחון ו 1/2 כוס גבינת פרמזן עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת ברוקולי, לבבות ארטישוק ופלפלים אדומים קלויים. כף לתוך ungreased 1 1/2 ליטר תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת שמנת
פלפלים אדומים קלויים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
רוטב עגבניות Hunt's®
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מפזרים עם הנותרים 1/2 גבינת פרמזן כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
4
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד שהתערובת חמה ותוססת.