מטבל פלפל אדום קלוי Garlicky
מטבל פלפל אדום קלוי Garlicky עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל קאיין, שמנת, כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החלק העליון של ראש שום, מניחים על פיסת נייר, טפטוף עם שמן ומפזרים מלח ופלפל. לעטוף בחוזקה לצלות עד מכרז, 30 עד 40 דקות.
מעל להבה פתוחה או תחת מבער שחומם מראש, לבשל פלפל, פונה לעתים קרובות עם מלקחיים, עד מושחר בכל רחבי.
מניחים בשקית נייר, לסגור בחוזקה ולאפשר לפלפל להזיע במשך 10 דקות. להחליק את עור פלפל עם האצבעות.
בערך קוצצים פלפל, משליכים זרעים וממברנות. לסחוט שיני שום מתוך עורות.
מניחים פלפל ושום במעבד מזון; מוסיפים כמון, כוסברה ושמנת חמוצה; מחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל אדום. כיסוי וצינה.
מגישים עם מגוון crudits וקרקרים.