קושירגיל
מוכן ב13 דק.
מנות12
ציון בריאות9
דיאטותפסקאטרית
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל ראנגון סרטן חם עם צ'יפס טון וון

מטבל ראנגון סרטן חם עם צ'יפס טון וון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מטבל Rangoon סרטן חם עם שבבי טון וון. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את סקאליון, שמן בוטנים, מרק שרימפס מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. נסו מטבל סרטן רנגון עם צ'יפס וונטון, מטבל סרטן רנגון עם צ'יפס וון טון תוצרת בית, ו מטבל סרטן רנגון עם צ'יפס וונטון אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מערבבים את כל החומרים בקערה ערבוב ומערבבים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מניחים בצלחת הגשה מוגנת broil במשך 10 דקות או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1
מחממים 2 אינץ ' של שמן בוטנים בתנור הולנדי או טיגון ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
הוסף עטיפות טון וון בקבוצות לטגן קלות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
3
הסר מן השמן ולתת לנקז על מגבות נייר לפני ההגשה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו