קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

מייפל מזוגג בייקון ארוך ג'ון

מייפל מזוגג בייקון ארוך ג'ון
מייפל מזוגג בייקון ארוך ג'ון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, כפות קיצור, סירופ מייפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: ג'ונס ארוך מזוגג מייפל, מייפל בייקון לונג ג'ונס, ו לונג ג'ון סילבר מוכה דגים (חקיין).

הוראות

1
מפזרים את השמרים על המים החמים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בקערה גדולה של מערבל לעמוד או באמצעות מיקסר חשמלי, מערבבים יחד את תערובת השמרים, חלב, סוכר, קיצור, מלח, ביצים וקמח 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים במשך כמה דקות במהירות נמוכה, או ערבוב עם כף עץ.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מקציפים את שאר הקמח 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק כבר לא נדבק לקערה. ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את הבצק לתוך קערה משומנת לכסות. הגדר במקום חם לעלות עד הוכפל בגודל. הבצק מוכן אם אתה נוגע בו ואת indention נשאר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח בעדינות להתגלגל עד עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חתוך עם חותך דונאטס משוריין.
8
בואו הסופגניות לשבת בחוץ לעלות שוב עד הוכפל בגודל. לכסות באופן רופף עם מטלית.
9
מחממים את הקיצור במחבת עמוקה או במחבת כבדה גדולה ל 370 מעלות F. מחליקים את הסופגניות לתוך השמן החם באמצעות מרית רחבה. להפוך את הסופגניות מעל כפי שהם עולים אל פני השטח. מטגנים בכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
הסר מן השמן ולנקז על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
בעוד חם, לטבול את הסופגניות לתוך זיגוג מייפל, אז לחתיכות בייקון ולהגדיר על מדפים חוט כדי לנקז את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
12
מערבבים 2 כוסות סוכר, סירופ תירס, סירופ מייפל, תמצית מייפל ומלח למיקסר.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מייפלתמצית מייפל
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מערבבים היטב, 15 עד 20 דקות.
14
הוסף כוס נוספת של אבקת סוכר כדי להגיע לעובי הרצוי. ניתן גם להוסיף תמצית מייפל נוספת לטעם הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
תמצית מייפלתמצית מייפל