אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, קמח, נקניקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו מרק גמביה.
הוראות
1
שים את andouille ונקניקיות מעושנות ואת העגל בתנור הולנדי גדול. הגדר מעל חום בינוני, לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות.בינתיים, במחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את 2 Tbs. שמן.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף את במיה ו מוקפץ במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים לקערה. לשטוף ולייבש את pan.To הפוך את רביכה, באותו מחבת סאוט על חום בינוני, לחמם את שמן 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הקמח ומערבבים לשלב. המשך בישול, ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית סיליקון, עד רביכה הופכת את הצבע של שוקולד חלב נמס, 20 עד 22 דקות. להפחית את החום נמוך, להוסיף את הבצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל לנבול, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את תערובת הבצל לתערובת הבשר בתנור ההולנדי, ואז מוסיפים את הבמיה. לאט להוסיף את המים, ערבוב כל הזמן, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העוף, בשר חזיר, שום, פפריקה, פטרוזיליה ותימין. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את בשר סרטנים וחסילונים ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום, להוסיף את אבקת fil, ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים היטב.כפית אורז מאודה לתוך קערות מרק ולצקת את הבמיה על האורז.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים רוטב חריף לצד. אם מגישים את החסילון עם הראש על, הקפד להסיר את הראשים ואת הפגזים לפני האוכל.
מרכיבים שתצטרך
10
משמש 8 עד 10.מותאם ממתכון על ידי לאה צ ' ייס, שף/בעלים, מסעדת Dooky Chase, ניו אורלינס.