מילוי מחיטה מלאה בפנצ'טה, ערמונים ופרמזן
מילוי מחיטה מלאה עם פנצ'טה, ערמונים ופרמזן יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 442 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, לחם כפרי, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מילוי ג'בטה עם ערמונים ופנצ' טה, מילוי ג'בטה עם ערמונים, פטריות ופנצ' טה, ו Tagliatelle עם ערמונים, Pancetta, ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימוםreheat ל 191°. לזרוק קוביות לחם ו2 כפות שמן בקערה גדולה.
מורחים שכבת insingle על גיליון אפייה גדול rimmed.
מפזרים מלח וטחון טרישחורפדר.
אופים עד קוביות לחם זהובומעט פריך, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. מגניב מעט, ואז לחזורקוביות לחם לאותה קערה גדולה.
Sauté pancetta בחום בינוני skilletover גדול כבד עד פריך, הוספת ifdry שמן, על 6 דקות. מחבת הטיה כדי לאפשר לטפטוף היעה לצבור בקצה 1 ובאמצעות כף מחוררת, להעביר פנקטה טובולה עם קוביות לחם.
מוסיפים ערמונים וצלצלי ל טפטוף במחבת; sauté untilbeginning לחום, על 6 דקות.
Addthyme רוזמרין; מערבבים 1 דקה.
Transfermixture לקערה עם לחם. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מחממים תנור ל 375°f. Generouslybutter 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית.מרתיחים 3 כוסות מרק בסיר בינונית עד 1 1/2 כוסות, 6 עד 8 דקות.
להקציף ביצים בקערה גדולה אחרת.
מערבבים incheese. בהדרגה להקציף במרק.
תערובת Pourbroth מעל תערובת ערמון-לחם.
מפזרים פלפל שחור ומערבבים היטב.
העברת מלית bakingdish מוכן. מכסים צלחת עם נייר ואופים 25minutes.
הסר רדיד ואופים uncovereduntil העליון הוא חום זהוב וקצוות crisparound מעט, כ 20 דקות יותר.
* קלופים ערמונים מבושלים; נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.