מילוי שאלוט תפוחים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך marjoram, טחון allspice, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מילוי מישמש ושאלות, מלית צדפות ושאלות, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי מישמש ושאלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°.
2
מורחים קוביות לחם ב-2 מחבתות אפייה רדודות ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, מחליפים מיקום של מחבתות באמצע האפייה, עד להזהבה, 20 עד 25 דקות בסך הכל. לחם מגניב במחבתות על מדפים, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
להמס חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט משחימים היטב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד שאלוט הם בישול, קליפה, ליבה, וקוצצים גס תפוחים. מרתיחים דומדמניות סיידר בסיר כבד 1 ליטר, ערבוב מדי פעם, עד סיידר נספג, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים תפוחים לצלצלים משוחים יחד עם מרג ' ורם, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ו allspice ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתפוחים מתחילים לרכך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
העברת דומדמניות ותערובת תפוח לקערה עם קוביות לחם, ולאחר מכן להוסיף אגוזי מלך, גרידה, ומניה ולזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
7
העברת מלית לחמאה 3-עד 3 1/2-ליטר צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים, מכוסה, באמצע תנור 30 דקות, ואז לחשוף ולאפות עד השחמה, כ -30 דקות יותר.
1
מלית ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.