מיני פנקייק עם סורבה פטל ורוטב שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק מיני עם סורבה פטל ורוטב שוקולד. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 531 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סורבה פטל, תערובת פנקייק חמאה, שבבי שוקולד למחצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מיני עם רוטב פטל # SundaySupper, סורבה אגס עם רוטב פטל, ו Vacherins עם סורבה פטל ברי מעורב-רוטב הל.
הוראות
ציוד מיוחד: גלידה 1-אונקיה או כף עוגיות
מחממים מחבת או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את תערובת פנקייק ומים עד רק מעורבב מעט גבשושי. ממיסים את החמאה על המחבת. עבור כל פנקייק, להוסיף 1 כף הבלילה למחבת. מבשלים עד חום זהוב, על 1 עד 1 1/2 דקות בכל צד.
הסר לצלחת ולאפשר פנקייק להתקרר לחלוטין.
מוסיפים את השוקולד צ ' יפס ושמנת לקערה קטנה. מניחים את הקערה על סיר קטן של מים רותחים בקושי. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
כדי לשרת, לשים פנקייק על צלחת הגשה קטנה. למעלה עם כף 1-אונקיה של סורבה ולשים פנקייק אחר על גבי סורבה.
טפטוף עם רוטב שוקולד ומקשטים עם פטל. חזור עם שאר החומרים.
הערה של קוק: במקום להשתמש בסקופ עוגיות 1-אונקיה, אתה יכול לעשות חלק 1-אונקיה עם כף מדידה בגודל כף.