קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

מלון ירוק, פלפלים קובנליים וריקוטה סלטה

מלון ירוק, פלפלים קובנליים וריקוטה סלטה
מלון ירוק, פלפלים קובנליים וריקוטה סלטה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שמן זית, גבינת סלטה ריקוטה, מלון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט פסטה עם מלון, פנצ'טה, וריקוטה סלטה, סלט פסטה עם מלון, פנצ'טה, וריקוטה סלטה, ו פרגולה עם פלפלים בגריל, כרוב, סקווש, ו ריקוטה סלטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
זרע לקלף חצי מלון.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
2
חותכים אותו לחצי לאורכו, ואז דק slicecrosswise באלכסון. לקצץ ולזרוע את הפלפלים, ולאחר מכן לחתוך דקותמרווחים לטבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
3
על מגש גדול, לארגן שכבה של פרוסות מלון חופפים קלות ומתבשל באופן גנוז עם צביטות מרוסקות של מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים שכבות של פלפלים, בזיליקום וגבינה. אם שכבות סיבוב שני, זכור להתבשל עם saltbetween שכבות של מלון. למחוץ כמה צביטות נדיבות של מלח על גבי החלק העליון של הסלט, ואז לטפטף בנדיבות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מלוןמלון
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מגישים באופן מיידי.
1
פלפלים Cubanelle (לפעמים שכותרתו "פלפלים איטלקיים") הם אחוריים ארוכים, מתונים ומתוקים. פלפלים בננה לעשות תחליף טוב, אבל להיות בטוח טעם ראשון—אני מעדיף מתוק, לא חם, פלפל עבור המנה הזאת. (הערה: peppersresemble בננה בן דוד חצי לוהט שלהם, פלפל שעווה הונגרי, אז זה קל להביא הביתה את החום כאשר אתה באמת מחפש את המתוק.)
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי שעווהצ ' ילי שעווה
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2
מסלטים: מעבר לקערה: מתכונים יוצאי דופן לאכילה יומיומית של מינדי פוקס. © טקסט 2012 על ידי מינדי פוקס; תמונות © 2012 על ידי אלן סילברמן. פורסם ב-2012 על ידי Kyle Books.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה