קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

מלח וחומץ טורטייה ספרדית עם אליולי Cheaty מהיר

מלח וחומץ טורטייה ספרדית עם אליולי Cheaty מהיר
מלח וחומץ טורטייה ספרדית עם אליולי Cheaty מהיר עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 1 . במנה עיקרית זו יש 1604 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 159 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שבבי מלח וחומץ, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו אליולי בסגנון ספרדי (שמן זית ומיונז שום), טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), ו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מיונז ושום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להקציף במים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
חום 2 כפות שמן זית ב nonstick 10 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך רק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
להעביר בצל ושמן לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים ביצים וחומץ ומקציפים לשלב. מתבלים עם 1/2 כפית מלח וכמה טוחנים פלפל שחור. מקפלים בצ ' יפס עד שהם מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צ ' יפסצ ' יפס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
למחוק מחבת ולהוסיף הנותרים שתי כפות שמן זית. חזור לחום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים תערובת ביצה / תפוח אדמה ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, במשך 10 שניות. שייק מחבת כדי להפיץ תערובת שווה, ואז אפילו את החלק העליון עם המרית. לבשל, לטלטל מחבת מדי פעם, עד טורטילה מוגדר בעיקר אבל עדיין רטוב על החלק העליון, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים מכסה סיר מתכת או זכוכית גדול מעל טורטייה. באמצעות מגבות מטבח כדי לאחוז את המכסה ואת ידית המחבת, בזהירות להפוך את כל טורטילה, כך שהוא נח על גבי מכסה המחבת. סלייד טורטייה בחזרה למחבת כך שהצד המבושל פונה כעת כלפי מעלה. השתמש במרית כדי לתחוב את הקצוות וליצור צורה דיסק אפילו. המשך לבשל, רועד מדי פעם, עד טורטילה הוא חום זהוב בצד השני ובקושי מבושל דרך, כ 2 דקות יותר. סלייד טורטייה על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
חותכים לריבועים או פלחי ומגישים מיד עם אליולי, או מאפשרים להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.