מלח וחומץ טורטייה ספרדית עם אליולי Cheaty מהיר
מלח וחומץ טורטייה ספרדית עם אליולי Cheaty מהיר עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 1 . במנה עיקרית זו יש 1604 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 159 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שבבי מלח וחומץ, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו אליולי בסגנון ספרדי (שמן זית ומיונז שום), טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), ו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיונז ושום בקערה בינונית.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט בשמן זית כתית.
להקציף במים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
חום 2 כפות שמן זית ב nonstick 10 אינץ ' או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך רק מתחיל חום.
להעביר בצל ושמן לקערה גדולה.
מוסיפים ביצים וחומץ ומקציפים לשלב. מתבלים עם 1/2 כפית מלח וכמה טוחנים פלפל שחור. מקפלים בצ ' יפס עד שהם מצופים היטב.
למחוק מחבת ולהוסיף הנותרים שתי כפות שמן זית. חזור לחום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים תערובת ביצה / תפוח אדמה ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, במשך 10 שניות. שייק מחבת כדי להפיץ תערובת שווה, ואז אפילו את החלק העליון עם המרית. לבשל, לטלטל מחבת מדי פעם, עד טורטילה מוגדר בעיקר אבל עדיין רטוב על החלק העליון, על 2 דקות.
מניחים מכסה סיר מתכת או זכוכית גדול מעל טורטייה. באמצעות מגבות מטבח כדי לאחוז את המכסה ואת ידית המחבת, בזהירות להפוך את כל טורטילה, כך שהוא נח על גבי מכסה המחבת. סלייד טורטייה בחזרה למחבת כך שהצד המבושל פונה כעת כלפי מעלה. השתמש במרית כדי לתחוב את הקצוות וליצור צורה דיסק אפילו. המשך לבשל, רועד מדי פעם, עד טורטילה הוא חום זהוב בצד השני ובקושי מבושל דרך, כ 2 דקות יותר. סלייד טורטייה על קרש חיתוך.
חותכים לריבועים או פלחי ומגישים מיד עם אליולי, או מאפשרים להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.