מלית אהובה
מלית אהובה היא תוספת שמגישה 6. תמורת 3.48$ למנה, המתכון הזה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1160 קלוריות, 29 גרם חלבון ו-41 גרם שומן. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סלרי, עלי פטרוזיליה, ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. זה מושלם לחג ההודיה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מלית עשבי תיבול חמאה האהובה עלינו, מילוי נקניקיות: המלית האהובה עלי והגואקמולי האהובה עלינו.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מצפים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ' בספריי בישול.
מורחים את החלה ולחם התירס על ניירות אפייה נפרדות ואופים עד שהם קלויים ויבשים קלות; להעביר לקערה גדולה.
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, השום והסלרי ומטגנים עד שהבצל שקוף, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את המרווה, הפטרוזיליה ו-2 כוסות מרק עוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מלח לפי הטעם וכפית פלפל.
יוצקים את תערובת המרק על הלחם שבקערה ומערבבים בכף עץ עד לאיחוד.
מקציפים את 1/4 כוס מרק העוף הנותר עם הביצה בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת המלית ומערבבים לאיחוד. שפפו את המלית לתוך תבנית האפייה המוכנה, מהדקים אותה בעדינות כך שהיא תתפזר באופן שווה.
אופים עד יבש מלמעלה והזהבה, כשעה.