מלית לחם תירס בייקון תפוח
מילוי לחם תירס בייקון תפוח יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 426 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחים של סבתא סמית, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם תירס-בייקון מלית, מילוי בייקון-לחם תירס, ו לחם תירס ומילוי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות תרסס 10 על 15. גלישת אפייה או שתיים 9-על 13-in. מחבתות אפייה עם תרסיס שמן בישול ולהניח בצד. ממיסים חמאה ומניחים בצד.
בקערה בינונית, להקציף 4 ביצים עם חלב ולהניח בצד. בקערה גדולה, מערבבים קמח תירס, קמח, סוכר מגורען, סוכר חום, אבקת אפייה, ו 1 כפית. מלח.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת קמח תירס ומערבבים מספיק כדי לשלב ביסודיות. מערבבים בחמאה מומסת.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה (ים) ואופים עד חום זהוב, כ -30 דקות.
בואו מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות. תשאיר את התנור דולק.
חותכים לחם תירס לתוך 1/2-in. חתיכות ולהפיץ על 2 גדול, גליונות אפייה rimmed.
אופים עד חום זהוב, ערבוב פעם או פעמיים, על 45 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר; להעביר לקערה גדולה מאוד.
בינתיים, במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל בייקון עד חום פריך. באמצעות כף מחוררת, להעביר בייקון לצלחת או תבנית אפייה מצופה מגבות נייר.
העברה שניתנו שומן לקערה קטנה ולהניח בצד.
שים 1 כף. שומן בייקון שמור בחזרה באותו מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סלרי, בצל, ונותר 1 כפית. מלח. מבשלים עד רך, על 5 דקות.
להעביר בצל וסלרי לקערה בינונית יחד עם בייקון. להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף 1 כף יותר. שומן בייקון שמור.
מוסיפים תפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב רך אבל לא מתפרק, על 7 דקות.
מעבירים תפוחים לקערה עם בצל, סלרי ובייקון.
להחזיר מחבת לחום בינוני גבוה ולהוסיף סיידר. השתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת.
מוסיפים שמנת ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -10 דקות. בינתיים, להקציף הנותרים 4 ביצים בקערה בינונית.
הוסף תערובת סיידר שמנת 1/4 כוס לביצים, מטאטא כל הזמן.
הוסף עוד 1/2 כוס סיידר קרם, עדיין לטאטא.
להקציף הנותרים קרם סיידר.
יוצקים תערובת ביצים על קוביות לחם תירס שמורות ולזרוק בעדינות אבל ביסודיות.
מוסיפים תערובת בצל-בייקון שמורה, טימין, ופלפל. לזרוק בעדינות לשלב היטב.
תערובת העברה ל-9-by 13-in. תבנית אפייה, לכסות בנייר אלומיניום, ואופים עד חם, כ 45 דקות.
מרכיבים מנות :
710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סיידר תפוחים קשיח 4 (יכול להיות או להרחיק) אפרסקים טריים או קפואים פרוסים 0 (יכול להיות או להרחיק) נקניקיית חזיר לא מכוסה 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 כוס בטטה מבושלת 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה 4 ביון סלרי, פרוס דק 8 ביצים, מחולקות 355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) עלי טימין טחונים 4 תפוחי סבתא סמית', קלופים, cored, וחותכים 1/2 - ל 1-ב. חלקים 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שמנת מתוקה 591 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חלב דל שומן 1 בצל, קצוץ 2 (יכול להיות או להרחיק) מלח, מחולק 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) בייקון עבה, קצוץ 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח תירס צהוב יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.