מלפפון-ליים פופס עם ג'ין
מלפפון-ליים פופס עם ג'ין נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי נענע, אבקת ג'לטין, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מלפפון-צ'ילי לימון קרח פופס, מלפפון קוקוס Limeade קרח פופס, ו קיווי-ליים קרח פופס.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם 1/4 כוס מים ואת מנטה ולהביא לרתיחה. כיסוי, להסיר מהחום ולתת לעמוד במשך 15 דקות. מסננים את סירופ מנטה לתוך קערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
להקציף את גרידת ליים, מיץ ליים, ג ' ין ומלפפון פירה.
בקערה בטוחה במיקרוגל, מפזרים את הג ' לטין על הנותרים 1 כף מים ולתת לעמוד עד שהתרכך, 5 דקות. מיקרוגל את התערובת בעוצמה גבוהה במשך 8 שניות, עד הג ' לטין מתמוסס.
לטאטא את הג ' לטין לתוך תערובת מלפפון.
סדר עשר כוסות נייר 2-אונקיה על תבנית אפייה.
יוצקים את תערובת הארטיק לתוך הכוסות להקפיא במשך 1 שעה, עד קפוא חלקית. הכנס מקל במרכז כל כוס והקפא למשך 30 דקות נוספות, עד קפוא לחלוטין. תקרע את הנייר ותגיש.