קושיקל
מוכן ב9 דק.
מנות9
ציון בריאות18
מגזין

ממרח Bluefish מעושן

ממרח Bluefish מעושן
ממרח Bluefish מעושן נטול גלוטן, ו pescatarian תבלין. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. לך לחנות ותביא דג כחול, גבינת שמנת, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Rillettes Bluefish מעושן, פטה דג כחול מעושן, ו פטה דג כחול מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את העור מן הדגים; לשבור לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
בצל דופק במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
הוסף גבינת שמנת; דופק 3 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
4
הוסף דגים, מיץ לימון, ואת 2 החומרים הבאים; דופק 3 פעמים או עד מעורב היטב, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מגישים עם קרוסטיני.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
6
* תחליף טונה מעושנת או טרוטה עבור bluefish, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
דג כחולדג כחול
פורלפורל
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.