ממרח לחם שום
ממרח לחם שום יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם un, marjoram, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. נסו ממרח לחם שום גבינה טעים להפליא, המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), ו 7 ממרח שום גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה, מערבבים יחד את החמאה, גבינת פרמזן, שום, מרג ' ורם, בזיליקום, עשבי תיבול קנסות לערבב, אורגנו, פלפל שחור ופטרוזיליה עד משולב היטב. פצל את הלחם האיטלקי לחצי לאורכו, והפזר כל אחד חצי בנדיבות עם תערובת החמאה.
אופים את לחם השום על המדף העליון של התנור שחומם מראש עד תערובת החמאה נמסה ובועות, 10 עד 15 דקות; הפעל את המטגן, ו לצלות עד הלחם הוא הגוון הרצוי של חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.