קושירגיל
מוכן ב12 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

ממרח פסטו זית-פטרוזיליה עם שרימפס וסלרי

ממרח פסטו זית-פטרוזיליה עם שרימפס וסלרי
ניתן להכין את המתכון לממרח פסטו זית-פטרוזיליה עם שרימפס וסלרי תוך כ-12 דקות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-12 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. תמורת $2.36 למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו צנוברים, שמן זית, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית, פסקטרית וקטוגנית. זה עובד היטב כתבלין במחיר סביר. עם ציון ספונקולרי של 61%, המנה הזו מוצקה. נסו ביסקוויטים גבינה וזית שמנת עם ממרח זיתים ופטרוזיליה, פטרוזיליה פפריקה פסטו שרימפס רוטב קוקטיילים, וספגטי סקווש עם פסטו בזיליקום-פטרוזיליה ושרימפס מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צנוברים במחבת קטנה וצולים על אש בינונית. מצננים אגוזים ומוסיפים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
לימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימוןלימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימון
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
עם פימיינטוס, 16 זיתים גדוליםעם פימיינטוס, 16 זיתים גדולים
3 אונקיות (1/4 כוס) צנוברים3 אונקיות (1/4 כוס) צנוברים
2
מוסיפים זיתים, שום, פטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ וגבינה ומעבדים עד לקצוץ דק. מפעילים את המעבד ומזרים שמן זית כתית מעולה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומניחים בכלי קטן. מקיפים בשרימפס ומקלות סלרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד (24 ספירה) שרימפס מבושל1 פאונד (24 ספירה) שרימפס מבושל
(24 ספירה) שרימפס מבושל(24 ספירה) שרימפס מבושל
(24 ספירה)(24 ספירה)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

מטבל עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.