אם יש לכם חמאה, חלב מתאדה, קרם מרשמלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 19%. מתכונים דומים: ממתק פאדג'תירס, ממתק פאדג'תירס, ו ממתק פאדג'תירס.
הוראות
1
קו 8 אינץ ' מחבת מרובע עם רדיד; נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים קרם מרשמלו, סוכר, חלב התאדה וחמאה במחבת גדולה וכבדה. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה 113° על מדחום ממתקים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
6 אונקיות קוקוס מגורר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום ומערבבים תירס ממתקים, שבבי שוקולד ובוטנים, ערבוב עד שוקולד נמס. מיד להעביר מחבת מרופדת בנייר כסף חלקה העליון עד אפילו. צמרמורת עד סט, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סוכריות תירס
זילוף בצורת לב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בקערות נפרדות על מחבתות של מים רותחים, להמיס semisweet ושוקולד לבן, אם תרצה בכך. באמצעות מזלגות, טפטוף שני השוקולדים על פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חותכים פאדג ' לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק